[ad_1]
درست کردن غذای تایلندی
روش پخت غذای تایلندی با مرغ و میگو
پخت مرغ و میگو با گرایش فرنگی از غذاهای مشهور تایلندی می باشد که می توانید آن را امتحان کنید.
طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :
مواد لازم برای غذای تایلندی :
گرایش فرنگی برنجی | حدود 250 گرم |
سس ماهی | 3 قاشق غذاخوری |
سس گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سس ورستر شایر | 1 قاشق غذاخوری |
سس چیلی سیر (سامبل اولک) | 2 قاشق چایخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
روغن بادام زمینی | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 6 حبه |
سینه مرغ بدون استخوان | 450 گرم |
میگوی تازه | نصف پیمانه |
فلفل قرمز سریع | نصف قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 رقم |
جوانه لوبیا | 2 فنجان |
پیازچه | 5 رقم |
گشنیز خرد شده | 1 فنجان |
لیموترش سبز | 3 رقم |
بادام زمینی بو داده درشت خرد شده | یک چهارم فنجان |
طرز تهیه غذای تایلندی با مرغ و میگو :
گرایش ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و حدود 10 لحظه با آب جوش بپوشانید. بعد از 10 لحظه آبکشی کنید و کنار بگذارید.
سس ماهی، سس گوجه فرنگی، سس ورستر شایر، سس فلفل قرمز و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرغ را به مکعب های 1 سانتی برش بدهید. میگوها را پوست بگیرید و رگ روی کمر آن را سوا کنید و درشت خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید.
روغن بادام زمینی را در ماهیتابه بزرگ یا ووک گرم کنید. سیر، مرغ، میگو و فلفل قرمز را افزایش کنید. هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند.
مخلوط سس را افزایش کنید و 3 لحظه دیگر هم بزنید. تخم مرغ زده شده را افزایش کنید و به مدت یک لحظه مرتبا هم بزنید.
گرایش های برنج آبکش شده را افزایش کنید و هم بزنید تا کاملا پوشانده شوند. جوانه لوبیا، پیاز و 1/2 فنجان گشنیز را هم بزنید.
طرز تهیه غذای تایلندی
آن را هم بزنید و یک لحظه بریزید، تا گرم شود. با قاشق روی کاسه بزرگ سرو بریزید. بادام زمینی خرد شده و گشنیز باقی مانده را بپاشید.
روی آن را برش هایی از لیموترش که برای فشردن روی گرایش ها هنگام سرو استفاده می شود، قرار بدهید.
غذای تایلندی با مرغ و میگو
منبع: بیتوته
[ad_2]