طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

[ad_1]

%name طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

انار یکی از سالم ترین میوه ها در چهره زمین می باشد. این حاوی بسیاری از مزایای سلامتی تحیر انگیز می باشد. این گیاه همچنین حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی، مخالف ویروسی و مخالف توموری و همچنین منبع خوبی از ویتامین ها، به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E می باشد به اسید فولیک انار حاوی سه رقم ویتامین A و C و برخی ویتامین ها و مواد معدنی مشابه کلسیم، پتاسیم و آهن.

در زمستان تمامی اشخاص به سرما خوردگی ابتلا می شوند. این آنتی بیوتیک زورمند را قطعا امتحان کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کتف و بال مرغ عسلی

طرز تهیه آنتی بیوتیک طبیعی با انار :

یک رقم انار را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی داخل آن آغاز به جوش‌آمدن کند و پخته شود. گاهی انار را بچرخانید تا همه جای آن به طور کامل بپزد اجازه بدهید 20 لحظه انار بپزد.

سپس بگذارید خنک شود آن را با باز کنید و همه آن را به غیر از پوست رویی اش بخورید.

این کار را شب ها قبل از خواب انجام بدهید و بعد از آن چیزی نخورید. اگر عفونت شدید دارید این کار را 3 شب به صورت پی در پی انجام بدهید. اثرات آنتی بیوتیک انار پخته را قطعا می بینید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه والک پلو به سه روش مختلف

این آنتی بیوتیک زورمند هر گونه عفونت ناشی از سرما خوردگی مشابه گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه ها را درمان می کند.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

گندمک شیرین خانگی طرز تهیه گندمک شیرین و خانگی خوشمزه و مقوی گندمک شیرین یا …