روش های فریز کردن غوره

[ad_1]

%name روش های فریز کردن غوره

غوره ها را بشویید وقتی خشک شدند داخل فریزر نگهداری کنید

من همیشه فصل غوره های ریز و بدون هسته که می شوند، (اصطلاحا به آن غوره عسگری می گویند) مقداری فریز می کنم و برای بعضی غذاها و خورش ها استفاده می کنم، برای انواع خورش، مرغ، انواع خوراک ها و کلا هر غذاهایی که طعم ترش دارد با این غوره ها عالی می شوند.

یکی از راه های نگهداری غوره و استفاده آن در دیگر مواقع سال، فریز کردن غوره هست.

در این صورت می توانیم در مواقع دیگر هم از داشتن غوره و استفاده از آن داخل غذاها لذت ببریم.

بیشتر بخوانید:  نحوه ی پاک کردن لکه ی لاک یا لاک الکل از سطوح مختلف

اکثرا این غوره ی فریز شده را، مثل غوره ی تازه برای داخل بعضی غذاها استفاده کنید.

برای فریز کردن غوره هم می توانید داخل نایلون بریزید یا کاسه در دار فرقی ندارد. تنها مهم این هست که خوب در آن را ببندید و استوار باشد.

غوره را خوب بشویید و دانه دانه کنید بگذارید خوب خشک شود و آب آن برود.

بسته بندی کنید و داخل فریزر بگذارید.

تمرکزفکر کنید قطعا آب غوره ها کشیده شود و خشک شوند. در این صورت موعد استفاده به آسودگی می توانید غوره ها را حتی دانه دانه بردارید و به هم نمی چسبند و کاملا سوا هستند.

بیشتر بخوانید:  تزیین جام عسل

غوره ی فریز شده بعد از اینکه از فریزر در بیاید دگرگونی رنگ می دهد و رو به قهوه ای می رود.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

مهم ترین نکات هنگام خرید سینک ظرفشویی

[ad_1]   راهنمای خرید سینک ظرفشویی فاکتورهایی که باید در هنگام خرید سینک ظرفشویی در …